لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف

سی‌ان‌ان: حمله به ایران نامحتمل‌ترین گزینه است

سی‌ان‌ان: حمله به ایران نامحتمل‌ترین گزینه است یک شبکه آمریکایی به نقل از منابع خود گزارش کرده که هیچ شواهدی در خصوص نقش مستقیم ایران در حمله اخیر به پایگاههای نظامی آمریکا وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه خبری سی‌ان‌ان با استناد به اظهارات مقامات آمریکایی در مدت‌زمان سپری‌شده پس از کشته شدن نظامیان آمریکایی در حمله پهپادی در خصوص اقدامات احتمالی پیش‌رو، نوشت که حمله به ایران یکی از نامحتمل‌ترین گزینه‌ها است.

 

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید جان کربی روز گذشته (دوشنبه) به شبکه سی ان ان گفت: «ما به دنبال جنگ با ایران نیستیم. ما به دنبال درگیری بزرگ‌تر در خاورمیانه نیستیم. در حقیقت تمامی اقدامات رئیس‌جمهور (بایدن) با هدف تنش‌زدایی و تلاش برای کاهش تنش‌ها طراحی شده است».

 

علی‌رغم آن‌که در نهایت ایالات متحده به بهانه حمایت ایران از گروههای مقاومت، جمهوری اسلامی را مقصر حمله اخیر به پایگاه نظامی خود در اردن معرفی می‌کند، اما سی ان ان به نقل از چندین منبع گزارش کرد که هنوز «هیچ نشانه‌ای» از نقش مستقیم ایران در حملات روز یکشنبه وجود ندارد و هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد ایران عمداً علیه ایالات متحده تنش‌زایی کرده باشد.

 

مقام‌های نظامی آمریکا یکشنبه شب گفتند که سه نظامی این کشور در حمله شبانه پهپادی به یک پایگاه آمریکا در اردن کشته و دستکم ۲۵ پرسنل نظامی نیز زخمی شدند.دولت جمهوری اسلامی ایران هرگونه مشارکت در این حمله را رد کرده است.

 

یکی از مقام‌های آمریکایی به سی ان ان گفته است: «فکر نمی‌کنم هدف این (حمله) تنش‌زایی بوده باشد».

 

مدیر برنامه غرب آسیا در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی جان آلترمن به سی ان ان گفته است حتی اگر آمریکا تلاش کند از طریق حملات محدود انتقام‌جویانه و متناسب تنش‌زدایی کند، از «نظر ایران و نائبانش ضعیف به نظر خواهد رسید».

 

از طرف دیگر، یکی از مقام‌های نظامی سابق ارتش آمریکا که از نزدیک تحولات خاورمیانه را دنبال می‌کند، به سی ان ان گفته است: «هر پیامی که مشاهده می‌کنید،‌ حاوی سخنانی از ترس و نگرانی دولت (بایدن) از تنش‌زایی است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار