کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

سی‌ان‌ان: حمله به ایران نامحتمل‌ترین گزینه است

یک شبکه آمریکایی به نقل از منابع خود گزارش کرده که هیچ شواهدی در خصوص نقش مستقیم ایران در حمله اخیر به پایگاههای نظامی آمریکا وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه خبری سی‌ان‌ان با استناد به اظهارات مقامات آمریکایی در مدت‌زمان سپری‌شده پس از کشته شدن نظامیان آمریکایی در حمله پهپادی در خصوص اقدامات احتمالی پیش‌رو، نوشت که حمله به ایران یکی از نامحتمل‌ترین گزینه‌ها است.

 

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید جان کربی روز گذشته (دوشنبه) به شبکه سی ان ان گفت: «ما به دنبال جنگ با ایران نیستیم. ما به دنبال درگیری بزرگ‌تر در خاورمیانه نیستیم. در حقیقت تمامی اقدامات رئیس‌جمهور (بایدن) با هدف تنش‌زدایی و تلاش برای کاهش تنش‌ها طراحی شده است».

 

علی‌رغم آن‌که در نهایت ایالات متحده به بهانه حمایت ایران از گروههای مقاومت، جمهوری اسلامی را مقصر حمله اخیر به پایگاه نظامی خود در اردن معرفی می‌کند، اما سی ان ان به نقل از چندین منبع گزارش کرد که هنوز «هیچ نشانه‌ای» از نقش مستقیم ایران در حملات روز یکشنبه وجود ندارد و هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد ایران عمداً علیه ایالات متحده تنش‌زایی کرده باشد.

 

مقام‌های نظامی آمریکا یکشنبه شب گفتند که سه نظامی این کشور در حمله شبانه پهپادی به یک پایگاه آمریکا در اردن کشته و دستکم ۲۵ پرسنل نظامی نیز زخمی شدند.دولت جمهوری اسلامی ایران هرگونه مشارکت در این حمله را رد کرده است.

 

یکی از مقام‌های آمریکایی به سی ان ان گفته است: «فکر نمی‌کنم هدف این (حمله) تنش‌زایی بوده باشد».

 

مدیر برنامه غرب آسیا در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی جان آلترمن به سی ان ان گفته است حتی اگر آمریکا تلاش کند از طریق حملات محدود انتقام‌جویانه و متناسب تنش‌زدایی کند، از «نظر ایران و نائبانش ضعیف به نظر خواهد رسید».

 

از طرف دیگر، یکی از مقام‌های نظامی سابق ارتش آمریکا که از نزدیک تحولات خاورمیانه را دنبال می‌کند، به سی ان ان گفته است: «هر پیامی که مشاهده می‌کنید،‌ حاوی سخنانی از ترس و نگرانی دولت (بایدن) از تنش‌زایی است»./ فارس

ارسال نظر